Alkohol: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nl:Alcohol (stofklasse); kosmetik perubahan
c (bot Membuang: nl:Alkanol (stofklasse))
c (bot Menambah: nl:Alcohol (stofklasse); kosmetik perubahan)
'''Alkohol''' (saka [[basa Arab]] ''al-khwl'' الكحولالكحول, utawa al-ghawl الغولالغول) iku biyasané tegesé [[ethanol]], utawa minuman sing mangandhung ethanol kaya ta [[bir]], [[legen|legèn]] lan sabanjuré.
 
Ing ngèlmu [[kimia]], '''alkohol''' iku istilah umum sawijinig karbon sing rumusé '''C<sub>n</sub>H<sub>2n+1</sub>OH'''.
 
{{stub}}
[[ms:Alkohol]]
[[nds:Alkohol]]
[[nl:Alcohol (stofklasse)]]
[[nn:Alkohol]]
[[no:Alkoholer]]
39.102

besutan