Kebon Botani Belize: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
}}
 
'''Kebun Botani Belize''' kuwi sawijing [[kebon botani]] sing jembare 45 hektar lan isine witwitan eksotis lan alami sing dumunung ana ing distrik [[Distrik Cayo|Cayo]], [[kulon]] [[Belize]]. Kebun iki dumunung ing tengah-tengah lembah saka daerah aliran kali ''[[Macal River]]'', ing sikile pegunungan Maya.
 
Tujuan utama digawene kebun iki, nggo ngalakake pertanian sing seimbang ambek alam, ngerumat lan masyarakatake pendidikan konservasi alam. Dengan begitu diharapno para pengunjunge akan tergerak untuk lebih ngelindungi tetumbuhan lan ngerumat lingkungan sekitarnya lan nyinauni tetumbuhan dari berbagai belahan donya liyane.
204

besutan