Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
(+)
c (Membuang kategori Kecamatan ing Kabupaten Klathèn; Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Klathèn (HotCat))
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupaten Klathèn]]
[[Kategori:Karangdawa, Klathèn| ]]
[[Kategori:Kecamatan ing KabupatenKabupatèn Klathèn]]
 
[[id:Karangdowo, Klaten]]
78.625

besutan