Saddam Hussein: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
c
bot Membuang: az:Səddam Hüseyn Mengubah: ckb:سەددام حوسێن; kosmetik perubahan
c (+kat)
c (bot Membuang: az:Səddam Hüseyn Mengubah: ckb:سەددام حوسێن; kosmetik perubahan)
 
Ing basa Arab, jeneng ''Saddam'' tegesé ''wong sing sirahé atos'' utawa ''koppig'' utawa ''sing nantang'' (ing Irak jeneng iki uga dienggo kanggo bumper montor).
{{Link FA|ru}}
 
[[Kategori:Lair 1937]]
[[Kategori:Pati 2006]]
[[Kategori:Présidhèn Irak]]
 
{{Link FA|ru}}
 
[[af:Saddam Hussein]]
[[arz:صدام حسين]]
[[ast:Sadam Husein]]
[[az:Səddam Hüseyn]]
[[bg:Саддам Хюсеин]]
[[bn:সাদ্দাম হুসাইন]]
[[bs:Sadam Husein]]
[[ca:Saddam Hussein]]
[[ckb:سەددام حوسێن]]
[[cs:Saddám Husajn]]
[[cy:Saddam Hussein]]
38.846

besutan