Kali Macal: Béda antara owahan

1.754 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
Kaca énggal: thumb|300 px|Gambare Kali Macal iki '''Kali Macal''' kuwi sawijining kali sing mili ngeliwati daerah Cayo manggon ing sebelah ...
(Kaca énggal: thumb|300 px|Gambare Kali Macal iki '''Kali Macal''' kuwi sawijining kali sing mili ngeliwati daerah Cayo manggon ing sebelah ...)
(Ora ana béda)
204

besutan