Kebon Botani Bogotá: Béda antara owahan

25 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Owah jeneng dina.)
c
}}
 
'''KebunKebon Botani Bogotá''', sing ugo dikenal dengan jeneng '''Kebun Botani [[José Celestino Mutis]]''' {{lang-es|''Jardin Botánico de Bogotá'')}, adalahkuwi kebunsawijinig [[kebon botani]] sing paling gedhe sing ana nduking negoro [[Kolombia]], sing persis-e ana nduk kutho[[kutha]] [[Bogotá]]. KebunKebon iki duwene [[omah kaca]] sing nyimpen setiap taneman saka seluruh daerah [[Kolombia]], baik saka dataran dhuwur utawa dataran endhek. Koleksine sing terkenal yaiku kumpulan kembang-kembangkembangan saka daerah [[Amazon]] lan ''Palma de cera'', uwit nasional [[Kolombia]]. Koleksi-koleksi liyane yaiku [[AmazonianVictoria Regia waterlily]], [[Magnolia]], [[Oak]] lan [[Pine]].
 
Kebun iki, sing dikelola ambek pemerintahan [[Bogotá]], uga duweni air terjun tiruan lan laboratorium kanggo penelitian taneman-taneman lan kembang-kembangaankembangan. Selain kuwi, kebunkebon iki uga nyedia-ake beberapa fasilitas umum, diantarane perpustakaan lan meja informasi nggo para wisatawan. KebunKebon iki dibuka nggo umum saka jam 08:00 nganti jam 17:00, dina [[Senin]] nganti Jemuah[[Jemuwah]]. Yen dina Sebtu[[Setu]], [[Minggu ]]lan dina-dina prei liyane, dibuka saka jam 09:00 nganti jam 17:00.
 
== Pranala njaba==
204

besutan