Wikipedia:Bak wedhi: Béda antara owahan

46 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ngresiki kothak)
{{Jawa Tengah }}
{{desa-stub}}
 
 
{{lang-en|''I just want to testing this''}}
204

besutan