Kebon Botani Bogotá: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c
}}
 
'''Kebun Botani Bogotá''', sing uga dikenal kanthi jeneng '''Kebun Botani [[José Celestino Mutis]]''' (''{{lang-es|''Jardin Botánico de Bogotá''}}''), iku kebon botani sing paling gedhé sing ana ing negara [[Kolombia]], sing persis-é ana ing kutha [[Bogotá]]. Kebon iki nduwèni [[omah kaca]] sing nyimpen sawenèh tanduran saka kabèh dhaérah [[Kolombia]], sing saka dataran dhuwur utawa dataran endhek. Koleksiné sing misuwur yaiku kumpulan kembang-kembang saka daerah [[Amazon]] lan ''Palma de cera'', uwit nasional [[Kolombia]]. Koleksi-koleksi liyane yaiku [[AmazonianVictoria Regia waterlily]], [[Magnolia]], [[Oak]] lan [[Pine]].
 
Kebon iki, sing dikelola déning pamaréntahan [[Bogotá]], uga duweni [[grojogan]] tiron lan laboratorium kanggo panelitèn tetanduran lan kembang-kembangaan. Selain kuwi, kebun iki uga nyedia-ake beberapa fasilitas umum, diantarane perpustakaan lan meja informasi kanggo para wisatawan. Kebon iki dibuka nggo umum saka jam 08:00 nganti jam 17:00, dina [[Senin]] nganti Jemuah. Yen dina Sebtu, Minggu lan dina-dina prei liyane, dibuka saka jam 09:00 nganti jam 17:00.
204

besutan