Silesia: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
sithik wae
c (bot Menambah: os:Силези)
c (sithik wae)
 
'''Silesia''' ([[Basa Jerman|Jerman]] ''Schlesien''; [[Basa Polski|Polandia]] ''Śląsk''; [[basa Ceko|Ceko]] ''Slezsko''; [[Basa Silesia]] ''Ślůnsk'') iku sawijining tlatah ing Eropah Tengah utawa Eropah Wétan.
 
Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polandia lan Céko.
 
== Uga delengen ==