Gunung Krakatau: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (bot Mengubah: es:Volcán Krakatoa)
{{Link FA|fr}}
 
[[Kategori:Gunung ing IndonesiaIndonésia|Krakatau]]
[[Kategori:GununggeniGunung geni ing IndonesiaIndonésia|Krakatau]]
[[Kategori:Geologi]]
[[Kategori:Geografi]]
Naraguna anonim