Gunung Papandayan: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c (bot Menambah: ru:Папандайян)
 
 
[[Kategori: Gunung ing IndonesiaIndonésia|Papandayan]]
[[Kategori:Gunung ing Jawa Kulon|Papandayan]]
[[Kategori: Geografi]]
 
78.624

besutan