Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
c (Membuang kategori Kecamatan ing Kabupaten Semarang; Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Semarang (HotCat))
(typo)
{{Kecamatan
{{| kecamatan=Bandhungan
|jeneng=Bandungan
| tipe_dati2=Kabupatèn
| dati2=KabupatenSemarang
|peta=
| jeneng_camat=---
|jeneng dati2=Semarang
| jembar=- km²
| penduduk=
|pedunung=-
| jml_desa=---/---
|kelurahan=-
|jeneng camat=-
|kapadhetan=- jiwa/km²
|provinsi=Jawa Tengah
}}
'''Bandungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[Kabupaten Semarang]] minangka pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]].
 
{{kecamatan-stub}}
{{Bandhungan, Semarang}}
 
{{Kabupaten Semarang}}
|provinsi={{Jawa Tengah}}
 
 
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah|{{PAGENAME}}]]
78.625

besutan