Tengaran, Semarang: Béda antara owahan

111 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
typo
(+desa2)
(typo)
{{Kecamatan
{{| kecamatan=Tengaran
|peta=[[Gambar:Locator Kecamatan Tengaran ing Kabupaten Semarang.png|120px]]
| tipe_dati2=Kabupatèn
|jeneng=Tengaran
| dati2=KabupatenSemarang
| jeneng_camat=---
|jeneng dati2=Semarang
| jembar=- km²
| penduduk=
|pedunung=-
| jml_desa=---/---
|kelurahan=-
|jeneng camat=-
|kapadhetan=- jiwa/km²
|provinsi=Jawa Tengah
}}
 
78.625

besutan