3 Fèbruari: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
+cithakan kalendher
c (bot Menambah: hy:Փետրվարի 3)
(+cithakan kalendher)
{{Februari 2010}}
 
''' 3 [[Februari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 34 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
78.624

besutan