6 Fèbruari: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+cit kal
c (bot Menambah: hy:Փետրվարի 6)
(+cit kal)
{{Februari 2010}}
 
''' 6 [[Februari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 37 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
78.624

besutan