Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

335 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
| jml_desa=---/---
}}
'''BandunganBandhungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[Kabupaten Semarang]] minangka salah siji saka 19 kecamatan ing Kabupaten Semarang, asil pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Sukorini No. 1 Bandhungan.
 
Kecamatan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
|lor=---
|kidul=---
|kulon=---
|wétan=---
}}
 
Kecamatan iki salah siji saka 19 kecamatan ing Kabupaten Semarang.
 
== Pranala jaba ==
* [http://www.semarangkab.go.id/index.php?option=com_content&task=view&id=915&Itemid=297 Data kecamatan ing Kabupaten Semarang]
*[http://www.suaramerdeka.com/harian/0608/09/kot25.htm Melanggar Perda demi Kebaikan Bersama]
 
78.625

besutan