Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

615 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+ desa2 (ref yang sahih sedang dicari)
(+)
(+ desa2 (ref yang sahih sedang dicari))
| jml_desa=---/---
}}
'''Bandhungan''' iku sawijining kecamatan anyar ing [[Kabupaten Semarang]] minangka salah siji saka 19 kecamatan ing Kabupaten Semarang, asil pamekaran saka sebagean [[Ambarawa, Semarang|Kecamatan Ambarawa]] lan [[Jambu, Semarang|Kecamatan Jambu]]. Kantor kecamatan dumunung ing Jl. Sukorini No. 1 Bandhungan.
 
Désa-désa ing kecamatan iki yakuwi:
[[Candhi, Bandhungan, Semarang|Candhi]] (asal saka kecamatan [[Ambarawa, Semarang|Ambarawa]])
[[Kenthèng, Bandhungan, Semarang|Kenthèng]] (asal saka kecamatan [[Ambarawa, Semarang|Ambarawa]])
[[Banyukuning, Bandhungan, Semarang|Banyukuning]] (asal saka kecamatan [[Jambu, Semarang|Jambu]])
[[Sidamukti, bandhungan, Semarang|Sidamukti]] (asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]])
[[Jimbaran, Bandhungan, Semarang|Jimbaran]] (asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]])
[[Pakopen, Bandhungan, Semarang|Pakopen]] (asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]])
 
 
Kecamatan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
78.625

besutan