Kebon Botani Bogotá: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (typo)
c
'''Kebun Botani Bogotá''', sing uga ditepungi kanthi jeneng '''Kebun Botani [[José Celestino Mutis]]''' ({{lang-es|'''''Jardin Botánico de Bogotá'''''}}), iku kebon botani sing paling gedhé sing ana ing negara [[Kolombia]], sing persis-é ana ing kutha [[Bogotá]]. Kebon iki nduwèni [[omah kaca]] sing nyimpen sawenèh tanduran saka kabèh dhaérah [[Kolombia]], sing saka dhataran dhuwur utawa dataran endhèk. Koleksiné sing misuwur yaiku kumpulan kembang-kembang saka dhaérah [[Amazon]] lan ''Palma de cera'', uwit nasional [[Kolombia]]. Kolèksi-kolèksi liyané yaiku [[AmazonianVictoria Regia waterlily]], [[Magnolia]], [[Oak]] lan [[Pine]].
 
Kebon iki, sing dikelola déning pamaréntahan [[Bogotá]], uga nduwèni [[grojogan]] tiron lan laboratorium kanggo panlitènpanilitèn [[tetanduran]] lan kembang-kembangaan. Saliyané iku, kebon iki uga nyedhiakaké sapérangan fasilitas umum, kayadéné perpustakaan lan meja informasi kanggo para wisatawan. Kebon iki dibukak kanggo umum saka jam 08:00 nganti jam 17:00, dina [[Senin]] nganti Jemuah. Yèn dina Setu, Minggu lan dina-dina prèi liyané, dibukak saka jam 09:00 nganti jam 17:00.
 
== Pranala njaba==
204

besutan