Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

672 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
| tipe_dati2=Kabupatèn
| dati2=Semarang
| jeneng_camat=---Drs Heru Subroto MM
| jembar= km²
| penduduk=
 
Désa-désa ing kecamatan iki yakuwi:
[[CandhiBandhungan, Bandhungan, Semarang|CandhiBandhungan]] (asal saka kecamatan [[Ambarawa, Semarang|Ambarawa]])
[[KenthèngBanyukuning, Bandhungan, Semarang|KenthèngBanyukuning]] (asal saka kecamatan [[AmbarawaJambu, Semarang|AmbarawaJambu]])
[[BanyukuningCandhi, Bandhungan, Semarang|BanyukuningCandhi]] (asal saka kecamatan [[JambuAmbarawa, Semarang|JambuAmbarawa]])
[[SidamuktiDurèn, bandhunganBandhungan, Semarang|SidamuktiDurèn]] (asal saka kecamatan [[BawènAmbarawa, Semarang|BawènAmbarawa]])
[[JimbaranJetis, Bandhungan, Semarang|JimbaranJetis]] (asal saka kecamatan [[BawènAmbarawa, Semarang|BawènAmbarawa]])
[[PakopenJimbaran, Bandhungan, Semarang|PakopenJimbaran]] (asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]])
[[Kenthèng, Bandhungan, Semarang|Kenthèng]] asal saka kecamatan [[Ambarawa, Semarang|Ambarawa]]
 
[[Milir, Bandhungan, Semarang|Jetis]] asal saka kecamatan [[Ambarawa, Semarang|Ambarawa]]
[[Pakopèn, Bandhungan, Semarang|Pakopèn]] asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]]
[[Sidamukti, Bandhungan, Semarang|Sidamukti]] asal saka kecamatan [[Bawèn, Semarang|Bawèn]]
 
Sawetara désa ing kecamatan iki wewatesan karo kabupatèn [[Kabupatèn Kendhal|Kendhal]].<ref>[http://portal.mahkamahkonstitusi.go.id/eLaw/mg58ufsc89hrsg/No_48_2007.pdf Permendagri nomer 48 taun 2007 ngenani tapel wates Kabupatèn Semarang lan kabupatèn Kendhal]</ref>
Kecamatan iki jembaré: - km<sup>2</sup> kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :
{{Wates LKKW
}}
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
== Pranala jaba ==
78.625

besutan