Bandungan, Semarang: Béda antara owahan

415 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+
(typo)
(+)
|wétan=---
}}
 
Bandungan dumunung ing pèrèng [[Gunung Ungaran]] mula hawané seger. Ing tlatah iki ana werna-werna papan wisata lan rékréasi kayata wahana Outbond sing jenengé Umbul Sidamukti sing nduwèni ''Flying Fox'' paling dhuwur ing Indonésia yakuwi 70 m. Objèk wisata sing misuwur yaiku [[Candhi Gedhongsanga]]. Amarga hawané sing seger, Bandhungan uga akèh ngasilaké [[janganan]] lan manéka warna [[kembang]].
 
==Rujukan==
78.625

besutan