Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

715 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
+ kelurahan
c (id:)
(+ kelurahan)
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[PendudukPedunung]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"|---
|-
|style="color:#ffffff; background-color:#ffdead;"|'''<span style="color: black;">[[DesaDésa]]/[[Kelurahan]]</span>'''
|-
|style="font-size: 90%;"| ---/--- <br>
|}
 
 
== Prakata ==
'''Kecamatan Pasar Kliwon''' iku salah siji [[kecamatan]] ing kutha [[Surakarta]], provinsi [[Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
== Desa/Kelurahan ==
Kelurahaning kecamatan Pasar Kliwon ana 9 yakuwi:
[[Baluwarti, Pasar Kliwon, Surakarta|Baluwarti]], [[Gajahan, Pasar Kliwon, Surakarta|Gajahan]], [[Jayasuran, Pasar Kliwon, Surakarta|Jayasuran]], [[Kampung Baru, Pasar Kliwon, Surakarta|Kampung Baru]], [[Kauman, Pasar Kliwon, Surakarta|Kauman]], [[Kedhung Lumbu, Pasar Kliwon, Surakarta|Kedhung Lumbu]], [[Pasar Kliwon, Pasar Kliwon, Surakarta|Pasar Kliwon]], [[Sangkrah, Pasar Kliwon, Surakarta|Samgkrah]], lan kelurahan [[Semanggi, Pasar Kliwon, Surakarta|Semanggi]].
 
==Rujukan==
{{reflist}}
 
==Deleng uga==
* [[Kutha Surakarta]]
 
==Pranala jaba==
{{rintisan}}
* [http://www.surakarta.go.id Situs wèb Kutha Surakarta]
 
{{Pasar Kliwon, Surakarta}}
---------
''Bali{{Kutha menyang: kutha [[Surakarta]]''}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
[[CategoryKategori:Kutha Surakarta]]
 
[[id:Pasar Kliwon, Surakarta]]
78.625

besutan