Banjarsari, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Membuang kategori Surakarta; Menambahkan kategori Kutha Surakarta (HotCat)
(+)
c (Membuang kategori Surakarta; Menambahkan kategori Kutha Surakarta (HotCat))
*''Bali menyang: [[Kutha Surakarta]]
 
 
[[Category:Surakarta]]
 
[[id:Banjarsari, Surakarta]]
 
[[CategoryKategori:Kutha Surakarta]]
78.625

besutan