Organisme: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:Ẹlẹ́ẹ̀mín; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: war:Organismo)
c (bot Menambah: yo:Ẹlẹ́ẹ̀mín; kosmetik perubahan)
== Ciri-Ciri ==
Ciri-ciri umum sing ana ing organisme yaiku:
* Perlu [[panganan]]
* [[Ambegan]]
* Obah
* Tuwuh
* [[Reproduksi|Tangkar-tumangkar]]
* Peka
 
Nanging ciri-ciri iku ora universal. [[Mikroorganisme]] upamané [[bakteri]] ora ambegan, nanging ngganggo jalur kimiawi liya. Akèh organisme sing ora obah, uga akèh organisme sing ora tangkar-tumangkar, sanajan [[spesies]]é bisa tangkar-tumangkar.
[[war:Organismo]]
[[yi:ארגאניזם]]
[[yo:Ẹlẹ́ẹ̀mín]]
[[zh:生物]]
[[zh-min-nan:Seng-bu̍t]]
38.588

besutan