Abad ping 18: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:XVIII secul
c (Abad kaping-18 dipunalihaken menyang Abad kaping 18 via pangalihan)
c (bot Menambah: lmo:XVIII secul)
[[li:Achtiende iew]]
[[lij:XVIII secolo]]
[[lmo:XVIII secul]]
[[lt:XVIII amžius]]
[[lv:18. gadsimts]]
40.672

besutan