Pangidhèntifikasi Obyèk Digital: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
[[sk:Digital Object Identifier]]
[[sl:Identifikator digitalnega objekta]]
[[sr:Digitalni identifikator objekta]]
[[sv:Digital object identifier]]
[[th:Digital object identifier]]
35.118

besutan