Wikipédia:Wara-wara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
mindhah tuwuhing artikel mendhuwur
(ganti isi nganggo: cithakan tuwuhing-artikel)
(mindhah tuwuhing artikel mendhuwur)
Kaca '''Wara-wara''' iki mratélaké prastawa-prastawa wigati ing [[Wikipedia:Katrangan ing basa Jawa ngoko|Wikipedia basa Jawa]].
 
==Tuwuhing artikel==
{{tuwuhing-artikel}}
 
==Pangumuman Wikimedia==
{{Pangumuman Wikimedia}}
Wis ana Milis kanggo para sutresna Wiki jv diaturi ''join'' ing Milis iki minangka ajang silaturahmi, tukar pikiran, brainstorming, dhiskusi bab-bab kang magepokan karo Wikipedia, utamané Wikipedia Abasa Jawa. Alamaté: [http://tech.groups.yahoo.com/group/wiki-jv/ ning kéné]
Matur nuwun.
 
==Tuwuhing artikel==
{{tuwuhing-artikel}}
 
==Pranala jaba==
78.625

besutan