1193: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: arz:1193
c (bot Menambah: qu:1193)
c (bot Menambah: arz:1193)
[[an:1193]]
[[ar:ملحق:1193]]
[[arz:1193]]
[[ast:1193]]
[[az:1193]]
2.543

besutan