Bogotá: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Mengubah: es:Bogotá D. C.; kosmetik perubahan
c (Kaca énggal: thumb|250 px|Genderane Bogotá '''Bogotá''', duweni jeneng resmi '''Bogota, D.C.'' (D.C. kuwi singkatan saka "''{{lang-es|Distrito Capital}}''" sing ar...)
 
c (bot Mengubah: es:Bogotá D. C.; kosmetik perubahan)
Ing sasi [[Agustus]] [[2000]] jeneng [[ibukutha]] ini resmi berubah saka "Santa Fé de Bogotá" dadi jenenge sing luwih dikenal saiki yaiku "Bogotá". [[pamaréntah|Pemerintahan]] lokale terdiri saka Distrik Kapital, lan pimpinane saiki yaiku '''Luis Eduardo Garzón'''.
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
{{commons|Category:Bogotá}}
{{wikitravel|Bogota}}
* {{es}} [http://www.bogota.gov.co/home1.php Situs resmi]
* {{en}} [http://www.bogota-dc.com/ Bogota-DC.com]
 
{{Link FA|es}}
 
[[Kategori:Ibukutha negara]]
[[Kategori:Bogotá]]
 
{{Link FA|es}}
 
[[ace:Bogota]]
[[en:Bogotá]]
[[eo:Bogoto]]
[[es:Bogotá D. C.]]
[[et:Bogotá]]
[[eu:Bogotá]]
39.676

besutan