Kategori:Jawa Wétan: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
Membuang kategori Provinsi Indonesia; Menambahkan kategori Provinsi ing Indonésia (HotCat)
c (bot Menambah: su:Kategori:Jawa Wétan)
c (Membuang kategori Provinsi Indonesia; Menambahkan kategori Provinsi ing Indonésia (HotCat))
 
[[Kategori:Provinsi Indonesia]]
 
[[su:Kategori:Jawa Wétan]]
 
[[Kategori:Provinsi Indonesiaing Indonésia]]
78.625

besutan