Nglipar, Gunungkidul: Béda antara owahan

60 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
(tipo)
*Bali menyang: [[Kabupaten Gunung Kidul]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Nglipar]]
 
[[id:Nglipar, Gunung Kidul]]
78.624

besutan