Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

58 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
/* Pranala jaba typo
(tipo)
(/* Pranala jaba typo)
*Bali menyang: [[Kabupaten Gunung Kidul]]
 
[[CategoryKategori:KabupatenKabupatèn Gunung Kidul]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Gunung Kidul|Semin]]
 
[[id:Semin, Gunung Kidul]]
78.625

besutan