Jambu, Semarang: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  11 taun kepungkur
(typo)
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
---------
''Bali menyang: [[Kabupaten Semarang]]''
 
 
[[Kategori:KabupatenKabupatèn Semarang]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Semarang]]
 
[[id:Jambu, Semarang]]
78.625

besutan