1808: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1808
c (bot Menambah: qu:1808)
c (bot Menambah: yo:1808)
[[wa:1808]]
[[war:1808]]
[[yo:1808]]
[[zh:1808年]]
[[zh-min-nan:1808 nî]]
70.202

besutan