1814: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1814
c (bot Menambah: qu:1814)
c (bot Menambah: yo:1814)
[[wa:1814]]
[[war:1814]]
[[yo:1814]]
[[zh:1814年]]
[[zh-min-nan:1814 nî]]
70.202

besutan