1815: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:1815
c (bot Menambah: qu:1815)
c (bot Menambah: yo:1815)
[[wa:1815]]
[[war:1815]]
[[yo:1815]]
[[zh:1815年]]
[[zh-min-nan:1815 nî]]
70.202

besutan