Bayat, Klathèn: Béda antara owahan

112 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(+)
 
*Bali menyang: [[Kabupaten Klathen]]
{{rintisan}}
{{Kecamatan Bayat}}
{{Kabupaten Klaten}}
{{Jawa Tengah}}
{{kecamatan-stub}}
 
---------
 
[[Kategori:Kabupatèn Klathèn]]
 
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Klathèn]]
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Bayat, Klathèn]]
 
[[id:Bayat, Klaten]]
78.624

besutan