224: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:224
c (bot Menambah: hy:224)
c (bot Menambah: nds:224)
[[nah:224]]
[[nap:224]]
[[nds:224]]
[[new:२२४]]
[[nl:224]]
70.202

besutan