204: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:204
c (bot Menambah: hy:204)
c (bot Menambah: nds:204)
[[nah:204]]
[[nap:204]]
[[nds:204]]
[[new:२०४]]
[[nl:204]]
38.419

besutan