Jelai, Sukamara: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
busak sing kedobel
(a)
 
c (busak sing kedobel)
Cacahé pedunung miturut proyeksi BPS Sukamara kanggo taun 2008, yaiku 5.490 jiwa. Pedunung [[lanang]] okèhé 2.687 jiwa lan sing [[wédhok]] okèhé 2.803 jiwa.
*Désa utawa kalurahan sing paling [[okèh]] pedunungé yaiku Kalurahan Kuala Jelai, okèhé 3.830 jiwa.<ref>[http://www.sukamarakab.go.id/download/KEC_JELAI%20DALAM%20ANGKA%202008-2009.pdf Kecamatan Jelai jroning angka 2008/2009, tabel 3.1]</ref>
*Désa utawa kalurahan utawa kalurahan sing paling [[sithik]] pedunungé yaiku Désa Sungai Bundung, okèhé 200 jiwa.
*Désa utawa kalurahan sing paling [[padhet]] pedunungé yaiku Kalurahan Kuala Jelai, padheté 113 jiwa/km<sup>2</sup>.
*Désa utawa kalurahan sing paling [[arang]] pedunungé yaiku Désa Sungai Bundung, padheté 0,7 jiwa/km.
6.102

besutan