1874: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1874
c (bot Menambah: qu:1874)
c (bot Menambah: lmo:1874)
[[la:1874]]
[[lb:1874]]
[[lmo:1874]]
[[lt:1874 m.]]
[[lv:1874]]
2.543

besutan