1878: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1878
c (bot Menambah: qu:1878)
c (bot Menambah: lmo:1878)
[[la:1878]]
[[lb:1878]]
[[lmo:1878]]
[[lt:1878 m.]]
[[lv:1878]]
2.543

besutan