1886: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1886
c (bot Menambah: qu:1886)
c (bot Menambah: lmo:1886)
[[lb:1886]]
[[li:1886]]
[[lmo:1886]]
[[lt:1886 m.]]
[[lv:1886]]
2.543

besutan