Pagawéan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Pegawean dipun-alihaken menyang Pegawèyan: pasang aksara
(typo kat)
c (Pegawean dipun-alihaken menyang Pegawèyan: pasang aksara)
78.625

besutan