Pagawéan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
Membuang kategori Profesi; Menambahkan kategori Profèsi (HotCat)
c (Pegawean dipun-alihaken menyang Pegawèyan: pasang aksara)
c (Membuang kategori Profesi; Menambahkan kategori Profèsi (HotCat))
{{stub}}
 
 
[[Kategori:Profesi| ]]
 
[[Kategori:ProfesiProfèsi| ]]
78.625

besutan