2004: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:2004
c (bot Membuang: ik:2004)
c (bot Menambah: lmo:2004)
[[li:2004]]
[[lij:2004]]
[[lmo:2004]]
[[ln:2004]]
[[lt:2004 m.]]
2.543

besutan