Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

33 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Prambanan, Klathèn (HotCat)
c (bot Menambah: id:Prambanan, Klaten)
c (Menambahkan kategori Prambanan, Klathèn (HotCat))
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Prambanan, Klathèn]]
 
[[id:Prambanan, Klaten]]
78.624

besutan