Wedhi, Klathèn: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Wedhi, Klathèn (HotCat)
c (bot Menambah: id:Wedi, Klaten)
c (Menambahkan kategori Wedhi, Klathèn (HotCat))
 
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Wedhi, Klathèn]]
 
[[id:Wedi, Klaten]]
78.625

besutan