1835: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: lmo:1835
c (bot Menambah: li:1835)
c (bot Menambah: lmo:1835)
[[lb:1835]]
[[li:1835]]
[[lmo:1835]]
[[lt:1835 m.]]
[[lv:1835]]
38.993

besutan