Prambanan, Klathèn: Béda antara owahan

39 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat)
c (Menambahkan kategori Prambanan, Klathèn (HotCat))
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat))
[[Category:Kabupaten Klathen]]
[[Kategori:Prambanan, Klathèn]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
 
[[id:Prambanan, Klaten]]
78.624

besutan