30 Januari: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: krc:30 январь; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: mn:1 сарын 30)
c (bot Menambah: krc:30 январь; kosmetik perubahan)
{{Januari}}
 
<b>''' 30 [[Januari]] </b>''' punika, dinten ingkang kaping 30 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
 
==Kadadosan Wigati==
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1835]] - Panyoban pamejahan presidhèn [[Amerika Serikat]] [[Andrew Jackson]] -- Punika ingkang kapisan.
* [[1925]] - Pamaréntah [[Turki]] ngusir [[Patriarkh Konstantin VI]] medal saking [[Istanbul]].
* [[1948]] - [[Mahatma Gandhi]] dipunsédani déning satunggiling ekstremis [[Hindhu]].
* [[1989]] - [[Kedutaan Besar]] [[Amerika Serikat]] ing [[Kabul]], [[Afganistan]] dipuntutup.
 
==Wiyosan==
 
==Séda==
* [[1649]] - Raja Charles I saking Inggris.
 
==Dinten Riyadi saha Dinten Ageng==
 
==Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher kadadeyan]]
 
[[category:Kalendher kadadeyan]]
 
[[af:30 Januarie]]
[[kn:ಜನವರಿ ೩೦]]
[[ko:1월 30일]]
[[krc:30 январь]]
[[ksh:30. Jannowaa]]
[[ku:30'ê rêbendanê]]
1.042

besutan